Skip to main content

Onze kliniek

Dierenkliniek Samen

Onze naam is niet zomaar gekozen. We runnen onze praktijk samen en geloven dat je door samen op te trekken verder komt. Als team zijn we goed op elkaar ingespeeld en delen we dezelfde visie als het gaat om de zorg voor dieren. In onze kleinschalige kliniek hebben we veel persoonlijke aandacht voor mens en dier. We zijn nieuwsgierig, ervaren en veelzijdig. Indien nodig schakelen we specialisten uit ons netwerk in om de nodige zorg te bieden.

Een sterk team

Else Dijkman
Dierenarts

Mirjam Bauerhuit
Praktijkmanager en paraveterinair

Adres

Dierenkliniek Samen
Mercuriusweg 28-002
2516 AW Den Haag

Tel: 070-2050292
Mail: contact@dierenklinieksamen.nl

Spoed

Is er een spoedgeval buiten openingstijden bel dan 0900-2226333. Dit is het directe contact van de dienstdoende dierenarts van de Dierenartsen Kring Haaglanden. Zie de website voor de locatie van de dienstdoende dierenarts.

Openingstijden

De praktijk is vijf dagen per week geopend. De tijden van onze spreekuren wisselen per dag. We werken uitsluitend op afspraak.

Maandag9u – 17u
Dinsdag12u – 20u
Woensdag12u – 17u
Donderdag9u – 17u
Vrijdag10u – 17u

We zijn elke dag telefonisch bereikbaar vanaf 9 uur tot sluitingstijd.

Wij maken duurzame keuzes

Dierenkliniek Samen probeert haar steentje bij te dragen door duurzame, milieuvriendelijke keuzes te maken. We gaan bewust te te werk in onze kliniek als het gaat om het gebruik van medicijnen, verpakkingsmaterialen, watergebruik en het scheiden van afval. Het pand is duurzaam verbouwd en voorzien van zonnepanelen en HR++ glas. Voor de inrichting hebben we veel tweedehands spullen gebruikt.

Qua medicijnen kiezen we zoveel mogelijk kliniekverpakkingen. We geven het aan u mee in doosjes van gerecycled papier en glazen potjes met statiegeld, zodat ze hergebruikt worden. De bestellingen worden liefst eens per week geleverd, zodat er niet onnodig heen en weer gereden wordt. Voor narcose gebruiken we de meest milieuvriendelijke methode.

We werken samen met

Gedragstherapeut

Soms leidt gedrag tot een probleem. Dan is het prettig als er iemand meekijkt die ondersteuning kan bieden om hier samen een verandering in te krijgen.

Barbara Schurer, heeft zelf een herplaatser, een Weimaraner reu en een Teckel (korthaar standaard) teef, is getrouwd en moeder van twee pubers. Ze doet dit werk sinds 2012, samen met de eigenaar en de hond zien waar bepaald gedrag nou vandaan komt en dan onderzoeken wat we kunnen doen om de hond weer op een positieve manier zijn of haar energie kwijt te laten raken.

Want laten we wel wezen, iedereen vindt het normaal dat een hond blaft. Maar het wordt storend als de hond zo veel blaft dat u uzelf niet meer kunt horen denken of uw gesprekspartner niet meer kunt verstaan.

Gezamenlijk vormen we een bevlogen team dat klaar staat om samen naar uw hond te kijken. Als we denken dat het handig is om ook Barbara mee te laten kijken zullen we dat aan aangeven.
Daarom alvast de link naar de website, kunt u zelf al wat lezen over de aanpak van Barbara: https://www.barbaraschurer.nl/

Complementaire zorg

Soms gaat een eigenaar pas verder zoeken als hij of zij bij de reguliere dierenarts is ‘uitgedokterd’. Dat is jammer want met een alternatieve behandeling kun je ziektes in een vroeg stadium voor zijn en het kan een goede aanvulling zijn naast de reguliere behandeling. Een regelmatige check-up kan veel ellende voorkomen. Gezamenlijk vormen we een bevlogen team dat klaar staat om samen naar uw huisdier te kijken. Stephanie is gespecialiseerd in de natuurlijke behandeling van zieke huisdieren bij zowel acute als chronische klachten. Denk hierbij aan jeuk, allergieën, braken, diarree, angst, stress, overgevoeligheid, reisziekte.
dierenconsult.nl