Skip to main content

De eerste stappen zijn gezet en we lopen dapper door

Iedere dag weer een paar stapjes: nieuwe klanten die zich melden, de inrichting die steeds meer af is, de voorraad die steeds uitgebreider wordt en wij worden steeds vertrouwder in onze mooie kliniek. De eerste operaties zijn ook gedaan, een mijlpaal; in een nieuwe operatiekamer, met een nieuw anesthesie apparaat en dieren die wakker zijn geworden in onze verwarmde en van zuurstof voorziene opnamehokken. Zo leuk!!

Ook kregen we het nieuws dat we per 1 januari 2024 onderdeel worden van de Kring Haagse Dierenartsen. Dit betekent dat onze klanten en patiënten buiten onze openingstijden terecht kunnen bij onafhankelijke dierenartsen in Den Haag en omstreken. De Haagse dierenziekenhuizen zijn voor meer specialistische onderzoeken, ingrepen en uitgebreidere zorg beschikbaar. Dit betekent complete zorg, dichtbij huis in de regio.

Kortom: we zijn op weg en het voelt goed. We hopen op een duurzame relatie, die we graag willen bieden. Nu de vindbaarheid nog verbeteren. Want we horen van mensen dat Google niet altijd de goede weg wijst… Op de site is daarom naast het routekaartje een routebeschrijving toegevoegd. Dat wijst iedereen naar de goede locatie. Ter plekke is het nog rommelig, doordat er voor onze deur een blauwe bouwcontainer en een mobiel toilethokje staan. En we zitten in de tuin, dus je moet onder het poortje door. Zo gauw de entree af is, plaatsen we een foto op de website. 

Parkeren is ook niet duidelijk, gelukkig is dat voor nu nog gratis. Hier wat extra uitleg:

  • Aan het eind van de straat is een draaicirkel en daar links van is een parkeerplaats, de Carweide.
  • Om de hoek, in de straat naar de PontMeyer (de Mercuriusweg 40) zijn enkele parkeerplaatsen. Rechts op de stoep, langs de witte muur aan de  linkerkant en iets verder op een parkeerplaatsen van de PontMeyer (dit wordt gedoogd).